Gáztűzhelyek

Melyek a legmodernebb gáztűzhelyek?

2013. szeptember 2. | vissza a cikkekhez
Melyek a legmodernebb gáztűzhelyek?

A gáztűzhely gyártó cégek figyelnek az újításokra és megpróbálják minél egyszerűbbé és biztonságosabbá tenni a gáztűzhely használatát.

Gyártók modern gáztűzhelyei

A Gorenje által gyártott gáztűzhelyek között már olyat is találhatunk, amelyen wok égő is van. Hatalmas fűtőerővel rendelkezik, így úgy készíthetjük el a különleges ételeket, ahogyan azokat valójában kell. Az ázsiai konyha kedvelői rajongani fognak majd ezért a tűzhely típusért. A gáztűzhely kialakítása esztétikus és formatervezésileg is hibátlan.

Gorenje gáztüzhely wok gázégővel

A Franke Opera kombinált főzőlapjai is érdekesek, mivel hagyományos gázlángon is főzhetünk, de az indukciós főzőlap rész is a rendelkezésünkre áll. Esztétikus kialakítású, modern konyhákba illő eszköz. A gázégők teljesítménye óriási, így akármilyen ételt elkészíthetünk gyorsan.

Franke Opera kombinált gázfőzőlap indukciós lappal

A Leisure CM09BDX típusú gáztűzhely a legextravagánsabb elvárásokkal rendelkező háziasszonyok számára is megfelelő választás. A tűzhely méretei sem megszokottak! 4 darab gázégővel rendelkezik, wok égő is található rajta, elektromos sütő, amelynek légkeveréses és grill funkciói is vannak és természetesen a digitális kijelző sem maradhat el! Ezen a tűzhelyen kényelmesen lehet akár több fogást is készíteni egyidejűleg és természetesen a sütemények is sülhetnek a modern sütőben, amíg készül a finom ebéd. Ez a tűzhely 3 darab elektromos sütővel rendelkezik, így csak a fantáziánk szabhat határokat, hogy éppen milyen ínycsiklandó különlegességeket készítünk. Az ára is rendhagyó, bár ilyen tulajdonságok mellett ez nem is csoda.

Leisure prémium tűzhely

Elképesztő kvalitások

A rozsdamentes acélból készült tűzhelyek, az akár 5 gázégő és a különálló wok égő elengedhetetlen részei a legmodernebb tűzhelyeknek. Ezek a kombinált gáztűzhelyek nagy teljesítményűek, a sütőik is több funkciósak. Az sem meglepő, ha két, vagy akár három sütő is található egy modern eszközben. A színek sem mindig megszokottak, akár ezüst, vagy vörös színű tűzhely mellett is dönthetünk. A méretek is eltérnek a hagyományos gáztűzhelyek méreteitől, általában sokkal szélesebbek ezek a nagy teljesítményű tűzhelyek.

A modern konyhai eszközök lenyűgözik a háziasszonyokat! Gondoljunk bele, hogy akár 4-5 -féle ételt is főzhetünk egyidejűleg és akár 3 sütőt is használhatunk eközben. Ez már akkora teljesítmény, amire nem feltétlenül van szükségünk a hétköznapok folyamán, de ettől függetlenül eljátszhatunk a gondolattal, hogy mi lenne ha egy ilyen extra tulajdonságokkal rendelkező gáztűzhely állna a konyhánkban.
A biztonságra is nagyon figyelnek a gyártók, ezek a modernek eszközök már a lehető legbiztonságosabban lettek kialakítva! A használatuk egyszerű, biztonságos és mondhatni élmény!