Gáztűzhelyek

Maze by Royal Doulton – tányérok, bögrék és minden más amire szükségünk lehet

2013. október 13. | vissza a cikkekhez
Maze by Royal Doulton – tányérok, bögrék és minden más amire szükségünk lehet

Gordon Ramsay nevéhez számtalan konyhai eszköz fűződik. Így nem maradhatnak ki a tányérok, bögrék és salátástálak sem. A neves séf rajongói előszeretettel vásárolják meg ezeket a konyhai eszközöket, hiszen minőségi anyagokból készülnek és emellett nagyon esztétikusak is.

A Maze by Royal Doulton kollekció keretein belül különféle készleteket találhatunk, de akár egyenként is megvásárolhatjuk az egyes darabokat.

20 darabos étkészlet

Az étkészletben minden megtalálható, amire szükségünk lehet egy hétköznapi étkezés folyamán. A készlet 4 személy számára alkalmas. Így 4 darab leveses tányér, 4 darab nagy tányér, 4 darab salátás tálka és 4 darab teás bögre, tányérkával együtt van benne. A salátás tálkák univerzálisak, tehát más ételek felszolgálásához is tökéletesen alkalmasak.

A híres séf nem adja bármihez a nevét, így nem csoda, hogy az étkészlet minden darabja letisztult és kifinomult. Az étkészlet darabjai fehér színűek, koncentrikus körökben domborodnak, így az ételek még inkább kihangsúlyozódnak, hiszen a tekintetet a tányér-tál közepére vonzzák. Minőségi anyagból készülnek, ezért az áruk is elég borsos.
Hasonló kiszerelésben, barna és halványkék színekben is megvásárolhatjuk az étkészletet, így mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő darabokat. Ha nincs szükségünk ennyi eszközre, akkor választhatunk 16 darabból álló készletet is.

Minden, amire az étkezéskor szükségünk lehet

Nem csak tányérokat és tálakat találunk a Maze by Royal Doulton kollekció darabjai között, hanem minden mást, amire az étkezésekkor és a főzés folyamán szükségünk lehet.
A tea kedvelők 39 dollárért teakiöntőt, cukortartót és tejkiöntőt is vásárolhatnak, amelyek Ramsay nevével vannak fémjelezve.

A kínálatban 7 darabos sütőkészletet is találhatunk, amelyben négyszögletes formájú sütők vannak, kisebb-nagyobb méretekben. Rakott ételekhez való sütőt is tartalmaz a készlet, amelynek fedele is van. A letisztult forma és az elegáns design jellemzi a kollekció ezen darabjait is.

Ha azt szeretnénk, hogy a konyhánkban még az evőeszközök is Ramsay nevéhez köthetőek legyenek, akkor a 16 darabos evőeszköz készlet jó választás lesz! A 4 darab nagykanál, 4 darab teáskanál, 4 darab villa és a 4 darab kenőkés ára 129 dollár.

Amennyiben szeretnénk akár 4 darabos készletek formájában is megvásárolhatjuk a bögréket, a tányérokat és a tálakat is. Mivel a konyhai eszközök jelenleg leginkább külföldről rendelhetőek meg, így az alapvetően magas árakhoz még a postaköltséget is hozzá kell számolnunk.

Maze by Royal Doulton – tányérok, bögrék és minden más amire szükségünk lehetMaze by Royal Doulton – tányérok, bögrék és minden más amire szükségünk lehetMaze by Royal Doulton – tányérok, bögrék és minden más amire szükségünk lehet