Gáztűzhelyek

Gordon Ramsay - edénykészlet

2013. november 10. | vissza a cikkekhez
Gordon Ramsay - edénykészlet

A főzéshez elengedhetetlenek a minőségi edények. Ha a konyhában is szeretnénk helytállni és ínyenc falatokkal akarjuk meglepni a családunkat, jól jönnek a kiváló minőségű edények, amelyekben könnyen és gyorsan főzhetünk. Gordon Ramsay a Royal Doulton kollekció keretein belül rozsdamentes acélból készült edényeket is piacra bocsájtott.

Tíz darabos edénykészlet

Gordon Ramsayhez hűen ezek az edények is kiváló minőségűek. Rozsdamentes acélból készültek, így a horpadásoktól és a kopástól nem kell tartanunk. Az edények három rétegből lettek kialakítva, ennek köszönhetően nem csak ütésállóak és strapabíróak, de a hőt is nagyon jól vezetik, így az ételek hamar elkészülnek bennük. Az edénykészlet darabjaihoz fedők is vannak. A sütő miatt sem kell aggódnunk, mivel 500° F-ig kiállják a hőpróbát Így bátran használhatjuk őket a sütőben is, még akkor is ha nagy hőfokon készülő finomságokat szeretnénk készíteni. Mosogatógépben is taszíthatóak anélkül, hogy sérülnének! A készlet darabjai első ránézésre nem sokban különböznek a megszokott edényektől. Azt viszont ne feledjük, hogy Gordon maximalista, ezért a minőségben biztosan nem fogunk csalódni!

 

A készlet tartalma

Négy különböző méretű edényt találunk a készletben, amelyekhez fedő is van, valamint két serpenyőt. A tíz darabba tehát a fedők is beletartoznak. Az edények nagyon jól használhatóak, hiszen a különböző méretek lehetővé teszik, hogy kisebb-nagyobb adag ételt készítsünk.

Stílusos eszközök

Gordontól nem is várhatunk mást, mint letisztult formákat és tökéletes funkcionalitást. A Royal Doluton kollekció darabjait ő maga is használja és az éttermeiben is helyet kapnak ezek az eszközök. Az egyszerűség és a minőség ötvözete! A Gordon nevéhez kötődő termékek mindegyike ezt sugallja.
A kollekció darabjainak megtervezésekor és kivitelezésekor fontos szempont volt, hogy a háziasszonyok is megfizethető luxus cikkekhez juthassanak. Így olyan professzionális eszközöket használhatnak a konyhájukban, mint a nagynevű séfek.

Készletek és különálló darabok

A Royal Doulton kollekció ezen darabjai is megvásárolhatóak készletben, vagy önálló darabonként is. Így mindenki igényeihez és pénztárcájához viszonyítva választhat az edények közül. Ebben az esetben is kedvezőbb áron juthatunk a termékekhez, ha készletben vásároljuk meg őket.

A tízdarabos edénykészlet 589,95 dollárért vásárolható meg az amazon oldalán. Az ára kicsit borsos a megszokott edénykészletekéhez képest, de a minőség nem olcsó mulatság.