Gáztűzhelyek

Elektromos bornyitók

2014. január 14. | vissza a cikkekhez
Elektromos bornyitók

A borkedvelők számára sok kellemetlenséget okozhatnak a palackokban lévő dugók. Ha nem a megfelelő bornyitóval próbáljuk meg kihúzni a dugót, az akár meg is sérülhet, rossz esetben még a palackba is beleeshet. Arról nem is beszélve, hogy sok esetben kész küzdelem kinyitni egy jó üveg bort, mert a dugó egyszerűen beragad. Az elektromos bornyitó viszont megoldást jelent!

Elemekkel működő elektromos bornyitó

A használata nagyon egyszerű. Az elektromos bornyitót csak rá kell illeszteni a borosüveg szájára, majd meg kell nyomni a gombot. Ezután az elektromos dugóhúzó teszi a dolgát és pillanatok alatt kihúzza a dugót az üvegből. Az előnye, hogy teljesen automatikus, nincs szükség erőfeszítésre ahhoz, hogy felnyissunk egy üveg bort. Akár 8 másodperc alatt kihúzza a dugót, a használata pedig biztonságos. Kialakításának köszönhetően kézre áll és működésközben egyáltalán nem zajos. Az elektromos bornyitó elemmel működik, így akár kirándulások alkalmán is hasznát vehetjük. Az eszköz az rdshop.hu oldaláról megvásárolható 6990 forintért.

Peugeot-Elis akkumulátoros bornyitó

A Peugeot-Elis elnevezésű elektromos bornyitó remekül használható, mivel a letisztult formatervezésnek köszönhetően illeszkedik a kézhez. Az eszköz újratölthető akkumulátorral működik, így magunkkal is vihetjük és akár nyaralás, kirándulás folyamán is könnyedén felnyithatunk vele egy üveg bort.

Ez már a professzionális bornyitónak mondható! Elegáns kivitelezésű, ezüst színű eszköz, így ajándéknak is nagyszerű lehet. A borkiegeszitok.hu oldalán 21 ezer forintért kapható. Adaptert is mellékelnek az eszközhöz, nem lesz gond az akkumulátor feltöltésével.

Vin Boquet akkumulátoros bornyitó

Az eszköz egyszerűen használható, a segítségével pillanatok alatt felbonthatunk egy üveg bort. Tölthető akkumulátorral rendelkezik, így akár 20-30 palack bort is kibonthatunk vele, mielőtt újra töltenünk kellene. A bornyitó mellé kapszulavágó is tartozik, hogy még egyszerűbb dolgunk legyen. Elegáns kivitelezés és letisztult formatervezés jellemzi leginkább ezt a dugóhúzót. Az italshop.hu oldalán 12.490 forintért vásárolható meg. Ezek az eszközök minden háztartásban jól jönnek. A segítségükkel sokkal könnyebb lesz a borbontás. Ráadásul nem kell kínlódni a beragadt dugókkal. A használatuk biztonságos, így nem kell féltenünk a kezeinket.