Gáztűzhelyek

Cikkek

2014. június 5. | cikk megtekintése
Egyszemélyes kompakt tűzhely

Alex Bradley egy olyan kompakt főzőlap készletet álmodott meg, amely tökéletesen alkalmas az egyedülállóak számára. Nem foglal sok helyet, könnyedén szét- és összerakható, így akár magunkkal is vihetjük.

2014. február 11. | cikk megtekintése
Kempingtűzhely, amely töltőként is funkcionál

A kempingezés kellemes időtöltés, de időközben főznünk is kell, ha meleg ételt szeretnénk fogyasztani. Az elektromos készülékeink, mint a mobiltelefon, vagy a GPS is lemerülnek a több napos kempingezés folyamán. Végre meg van a megoldás, így főzőcskézés közben, akár a hegyekben vagyunk, vagy az erdő közepén fel tudjuk tölteni az elektromos készülékeinket is.

2014. január 21. | cikk megtekintése
Mire jó az ételformázó?

Az éttermekben mindig gyönyörűen vannak tálalva a különféle finomságok. A köret sokkal jobban fest a tányéron, ha meg van formázva, ugyanez érvényes a szendvicsekre és a süteményekre is. Ma már otthonunkban is tálalhatjuk a különböző finomságokat éttermi színvonalon. Az ételformázók számtalan alakzatúak lehetnek. Akadnak kisebb-nagyobb kör, háromszög, vagy négyszög alakzatúak, de különleges, ünnepeken használatos formákat is találunk.

2014. január 14. | cikk megtekintése
Elektromos bornyitók

A borkedvelők számára sok kellemetlenséget okozhatnak a palackokban lévő dugók. Ha nem a megfelelő bornyitóval próbáljuk meg kihúzni a dugót, az akár meg is sérülhet, rossz esetben még a palackba is beleeshet. Arról nem is beszélve, hogy sok esetben kész küzdelem kinyitni egy jó üveg bort, mert a dugó egyszerűen beragad. Az elektromos bornyitó viszont megoldást jelent!

2014. január 6. | cikk megtekintése
Mire jó a flambírozó pisztoly?

Ma már akár otthon is készíthetünk karamell bevonatú ínycsiklandó süteményeket. Így a közkedvelt creme bruléet is elkészíthetjük a családunk, vagy vacsoravendégeink számára, ha kéznél van egy flambírozó pisztoly.

2014. január 1. | cikk megtekintése
Kenyérsütés otthon kényelmesen

Az otthoni kenyérsütés előnyei vitathatatlanok. Egészséges és friss kenyeret készíthetünk, bármilyen lisztből, de akár magvas kenyeret is süthetünk a kenyérsütőgépek használatával. A családunknak így mindig finom és egészséges kenyeret kínálhatunk, ami tartósítószer mentes.

2014. január 1. | cikk megtekintése
Elektromos konzervnyitók

Sok étel elkészítéséhez használunk konzerves finomságokat. A borsó, vagy kukorica konzerv remek ízű és nem kell hosszasan bíbelődnünk ezen zöldségek megfőzésével, ha a konzerv változatuk mellett döntünk. Viszont egy jó minőségű konzervnyitóra szükségünk lesz, különben kínlódás lesz a konzerv felbontása.

2013. november 10. | cikk megtekintése
Gordon Ramsay - edénykészlet

A főzéshez elengedhetetlenek a minőségi edények. Ha a konyhában is szeretnénk helytállni és ínyenc falatokkal akarjuk meglepni a családunkat, jól jönnek a kiváló minőségű edények, amelyekben könnyen és gyorsan főzhetünk. Gordon Ramsay a Royal Doulton kollekció keretein belül rozsdamentes acélból készült edényeket is piacra bocsájtott.

2013. október 13. | cikk megtekintése
Maze by Royal Doulton – tányérok, bögrék és minden más amire szükségünk lehet

Gordon Ramsay nevéhez számtalan konyhai eszköz fűződik. Így nem maradhatnak ki a tányérok, bögrék és salátástálak sem. A neves séf rajongói előszeretettel vásárolják meg ezeket a konyhai eszközöket, hiszen minőségi anyagokból készülnek és emellett nagyon esztétikusak is.

2013. október 10. | cikk megtekintése
Kinek lehet megfelelő a hagyományos gáztűzhely?

A tűzhelyek sokasága közül választhatunk, számtalan variáció létezik ma már. A hagyományos gáztűzhely még mindig sokak örök nagy kedvence, hiába vannak már modern kerámia és indukciós főzőlapok.